Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
No zobaczymy jak to juz bedzie ,niestey biorac pod uwage wydazenia z przeszlosci i inne grupy na narodowe mysle osobiscie ze to sie tak szybko nie poprawi a raczej co chwile bedzie nanowo wygrzebywane! moze poprawi sie dopiero jak bulgarzy jak i rumunie bede tu oficjalnie mogli pracowac! hmmm teraz to ja juz zaczynam dyskryminowac hahaha ale niestey te narody sa jeszcze gorsze !! niech Holendrzy sie przekonaja czy temci sa tacy pracowici jak POLAK!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Głowa do góry Pat. Większość Holendrów już dzisiaj wie, że Polak w pracy przewyższa wszystkich. A jak pójdziemy pod Parlament to ta nie zdecydowana część Holendrów opowie się za nami.
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Wczoraj bylo jeszcze cos ciekawego o nas w holenderskiej tv
BNN zrobil reportarz tzn Filemon znalazl grono Polakow w Breda
przewinac tylko trzeba do 17-stej minuty
www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1241909
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Zaczne chyba znów lubic Niemiaszków

Wilders to błazen i dupek

hehehe
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Bziku
Spokojnie nie denerwuj sie hahahaha
Chociaz przyznam sie tobie szczerze ze sam zaczynamjuz watpic we wszystko,ale sie niedamy tyle!
A co do ostatniego fragmentu ,to jest w nim lekko wspomniane ale wiekrzosc widocznie zapomniala ze nie mowia po Niemiecku dzienki Polakom!
Tzeba to chyba bedzie im przypomniec
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
I dzięki Polakom zachowali swój herb do dzisiaj i państwo z królewską koroną
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
W wczorajszej gazecie przeczytac mozna bylo przeczytac o napadzie hackerow na www.polonia.nl
Prawdopodobnie zrobili to ci sami co zrobili napad na www.Mojaniderlania.pl .
Glowna redaktorka Panii Malgorzata Bos-Karczewska zlozyla wczoraj skarge na komisariacie Policji!
wiecej szczegolow na.

www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/...erland-gehackt.dhtml
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Pat, tu jest artykuł i film z konferencji prasowej w Brukseli, gdzie (w 6-tej minucie) polska dziennikarka dość ostro zapytała Marka Rutte o jego podejście do sprawy.
Wygląda na to, że na premier nie ma pojęcia, co w jego kraju się dzieje.

Inna sprawa, że Polacy nie zgłaszają wielu przypadków dyskryminacji, ba! nawet aktów przemocy!

www.polonia.nl/?p=8552

P.S. Na portal lepiej nie wchodzić przez Internet Explorer (jeju, kto jeszcze z niego korzysta?...), bo - jak dziś dowiedziałam się ze źródeł dobrze poinformowanych - jest on najsłabiej chroniony.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Violka przy obecnej zmianie polityki prywatnosci przez Google lepiej tez unikac
Google Chrome. Firefox po ostatnich zmianach jest nawet znosny.

A a propos Polakow i polityki rzadu holenderskiego polecam dzisiejsze wydanie
De Volkskrant. Co prawda nie pierwsza strona ale w koncu i Holendrzy zaczeli
drazyc ten temat.
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
@Violka super ..ten moment jest zaje..sty!!! Ciekawi mnie tylko jedno czemu to nie slyszelem o tym tutaj ?? czyzby cenzura??

@Marek Daj jakis link bo nie mialem okazji przczytac jeszcze a w necie nic nie moge znalesc!

A co do webbrowser to sie z wami zgodzic niestety niemoge...kiedys wszystko wyprobowalem a pozniej sie okazalo ze duzo linkow (niewiem czy to porawnie) mi niedzialalo , naprzyklad atomatyczne linki na outlook
duzo mnie to kosztowalo czasu zeby to naprawic! od tej pory juz nie eksperymentuje
Zgłoś wpis

Bliżej nas